Type and press Enter.

Polityka prywatności

Komentarze

Kiedy odwiedzający witrynę zostawia komentarz, zbieramy dane widoczne w formularzu komentowania, jak i adres IP odwiedzającego oraz podpis jego przeglądarki jako pomoc przy wykrywaniu spamu.

Zanonimizowany ciąg znaków stworzony na podstawie twojego adresu e-mail (tak zwany hash) może zostać przesłany do usługi Gravatar w celu sprawdzenia czy jej używasz. Polityka prywatności usługi Gravatar jest dostępna tutaj: https://automattic.com/privacy/. Po zatwierdzeniu komentarza twój obrazek profilowy jest widoczny publicznie w kontekście twojego komentarza.

Komentarze gości mogą być sprawdzane za pomocą automatycznej usługi wykrywania spamu.

POLITYKA PRYWATNOŚCI NEWSLETTERA

Administratorem podanych przez Ciebie danych jest JarunaX z siedzibą w Nurczyku, 17-330 Nurzec-Stacja, posiadająca Nr NIP: 6790025640 oraz REGON: 350253750.

DANE KONTAKTOWE

Kontakt z Administratorem jest możliwy poprzez adres e- mail kontakt.udajesie@gmail.com lub adres korespondencyjny Nurczyk 6, 17-330 Nurzec-Stacja

 JAKIE DANE PRZETWARZAMY?

Dane osobowe to wszystkie informacje o osobie fizycznej dzięki której może być ona zidentyfikowana. Zgłaszając się do otrzymywania Newslettera, należy podać adres e-mail. Informacje te potrzebne są do wysyłania Newslettera. Przetwarzamy jedynie Twój adres e-mail aby móc przesłać Ci Newslettera.

 CEL PRZETWARZANIA

Twoje dane osobowe służą nam do celów marketingowych. Będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości, zawierające informacje o dostępnych ofertach, promocjach, wydarzeniach czy wpisach. W każdej chwili możesz wycofać zgodę na wykorzystywanie Twoich danych osobowych w celach marketingowych, dzięki czemu zaprzestaniemy wysyłania naszego Newslettera. Subskrypcja Newslettera jest dobrowolna.

PODSTAWA PRZETWARZANIA

Podstawą prawną przetwarzania danych osobowych podanych podczas zapisu do Newslettera jest dobrowolna zgoda (art. 6 ust. 1 lit. a RODO).

OKRES PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Dane osobowe będą przetwarzane do momentu, aż nie wycofasz zgody na ich przetwarzanie. Możesz to zrobić, kontaktująć się z Administratorem Danych Osobowych pod adresem: kontakt.udajesie@gmail.com.

KOMU PRZEKAZUJEMY DANE OSOBOWE?

ZMIANA POLITYKI PRYWATNOŚCI

Wszelkie zmiany do Polityki Prywatności będą publikowane na stronie internetowej i będą obowiązywać od daty ich publikacji jedynie na przyszłość.

POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU UDAJESIE.PL

  1. Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług JarunaX poprzez Serwis udajesie.pl i wszystkie podstrony.

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest

…JarunaX z siedzibą w Nurczyku KRS…………………….. NIP……………..………….REGON……………………….………………

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:

  1. poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
  2. poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].

6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

7. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego, w celu dokonania zakupu itp.

8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis udajesie.pl. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

🤞 Zapisz się na newsletter!

Będzie Ci lżej! Nie, żartuję.

Po prostu dam znać, jak pojawi się tu coś nowego, co może Cię zainteresować 🙂

Obiecuję, że nie będę pisać często ani nudno. W każdej chwili możesz się wypisać. Więcej: polityka prywatności