Type and press Enter.

Polityka prywatności

Komentarze

Kiedy odwiedzający witrynę zostawia komentarz, zbieramy dane widoczne w formularzu komentowania, jak i adres IP odwiedzającego oraz podpis jego przeglądarki jako pomoc przy wykrywaniu spamu.

Zanonimizowany ciąg znaków stworzony na podstawie twojego adresu e-mail (tak zwany hash) może zostać przesłany do usługi Gravatar w celu sprawdzenia czy jej używasz. Polityka prywatności usługi Gravatar jest dostępna tutaj: https://automattic.com/privacy/. Po zatwierdzeniu komentarza twój obrazek profilowy jest widoczny publicznie w kontekście twojego komentarza.

Komentarze gości mogą być sprawdzane za pomocą automatycznej usługi wykrywania spamu.

Administrator zastrzega sobie prawo do zatwierdzania bądź usuwania komentarzy.

POLITYKA PRYWATNOŚCI NEWSLETTERA

Administratorem podanych przez Ciebie danych jest Sonia Grodek JarunaX, NIP: 1132459871, 17-330 Nurzec-Stacja, Nurczyk 6

DANE KONTAKTOWE

Kontakt z Administratorem jest możliwy poprzez adres e- mail kontakt.udajesie@gmail.com lub adres korespondencyjny Nurczyk 6, 17-330 Nurzec-Stacja

 JAKIE DANE PRZETWARZAMY?

Dane osobowe to wszystkie informacje o osobie fizycznej dzięki której może być ona zidentyfikowana. Zgłaszając się do otrzymywania Newslettera, należy podać adres e-mail. Informacje te potrzebne są do wysyłania Newslettera. Przetwarzamy jedynie Twój adres e-mail aby móc przesłać Ci Newslettera.

 CEL PRZETWARZANIA

Twoje dane osobowe służą nam do celów marketingowych. Będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości, zawierające informacje o dostępnych ofertach, promocjach, wydarzeniach czy wpisach. W każdej chwili możesz wycofać zgodę na wykorzystywanie Twoich danych osobowych w celach marketingowych, dzięki czemu zaprzestaniemy wysyłania naszego Newslettera. Subskrypcja Newslettera jest dobrowolna.

PODSTAWA PRZETWARZANIA

Podstawą prawną przetwarzania danych osobowych podanych podczas zapisu do Newslettera jest dobrowolna zgoda (art. 6 ust. 1 lit. a RODO).

OKRES PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Dane osobowe będą przetwarzane do momentu, aż nie wycofasz zgody na ich przetwarzanie. Możesz to zrobić, kontaktując się z Administratorem Danych Osobowych pod adresem: kontakt.udajesie@gmail.com.

ZMIANA POLITYKI PRYWATNOŚCI

Wszelkie zmiany do Polityki Prywatności będą publikowane na stronie internetowej i będą obowiązywać od daty ich publikacji jedynie na przyszłość.

POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU UDAJESIE.PL

  1. Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług JarunaX poprzez Serwis udajesie.pl i wszystkie podstrony.

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest

Sonia Grodek JarunaX, NIP: 1132459871, 17-330 Nurzec-Stacja, Nurczyk 6

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:

  1. poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
  2. poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].

6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

7. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego, w celu dokonania zakupu itp.

8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis udajesie.pl. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

🤞 Zapisz się na newsletter!

Będzie Ci lżej! Nie, żartuję.

Po prostu dam znać, jak pojawi się tu coś nowego, co może Cię zainteresować 🙂

Obiecuję, że nie będę pisać często ani nudno. W każdej chwili możesz się wypisać. Więcej: polityka prywatności